Dat communiceert beter!

Over Gansner & Lotte

Kristi Gansner heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als communicatieadviseur, woordvoerder, trainer, coach en organisator van vele evenementen, beurzen en congressen. Kristi heeft tientallen projecten uitgevoerd samen met maatschappelijke organisaties, overheden en het bedrijfsleven. Omdat er in het bedrijfsleven steeds meer vraag is naar flexibele arbeidskrachten en projectmatig werken is in september 2014 Gansner & Lotte opgericht. Gansner & Lotte staat bedrijven en opdrachtgevers bij op de momenten dat ze communicatie-expertise nodig hebben. Flexibel, klantgericht en eenduidig.  

Gansner & Lotte importeert ook wijnen en organiseert (wijn)proeverijen onder de naam Wijn aan Zee. Van 2003 tot 2011 was Kristi Gansner eigenaar van Vino e Arte. Kristi heeft het SWEN III diploma (wijnbrevet) op zak en volgt de vinologenopleiding aan de wijnacademie zodat klanten straks nog beter geadviseerd kunnen worden over wijnen en wijn-spijscombinaties.

Waar nodig werkt Gansner & Lotte samen met (lokale) specialisten zodat opdrachten van A tot Z verzorgd kunnen worden. U bent bij Gansner & Lotte aan het juiste adres voor al uw communicatievragen van het schrijven van teksten tot het opstellen en uitvoeren van een strategisch communicatieplan. 

Hulp nodig op het gebied van communicatie, organisatie of PR? Bel Kristi Gansner M 06-25425318 -  kristi@gansnerlotte.nl